Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με την υποβολή αίτησης για θεώρηση Σένγκεν | GR.DSK-Support.COM
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με την υποβολή αίτησης για θεώρηση Σένγκεν

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με την υποβολή αίτησης για θεώρηση Σένγκεν

Παίρνουμε ζήτησε ένα φοβερό μέρος των ερωτήσεων, ιδιαίτερα στο blog μας, γι 'αυτό και έτσι σκεφτήκαμε να το ξεκαθαρίσω για σένα. Θα περάσουν από κάποιες βασικές πληροφορίες εδώ και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Travelstart δεν είναι πράκτορας διεκπεραίωσης των θεωρήσεων. Επειδή είμαστε σε απευθείας σύνδεση, δεν έχουμε να χειριστεί τα διαβατήρια και γι 'αυτό συνιστούμε πάντα ότι θα ασχοληθεί με την πρεσβεία, προξενείο, ή παράγοντα χειρισμού άμεσα θεώρησης.

Τι είναι μια θεώρηση Σένγκεν;

Πρόκειται για μια θεώρηση η οποία σας επιτρέπει να ταξιδεύουν προς και εντός του χώρου Σένγκεν. Υπάρχουν 26 κράτη Σένγκεν που υπέγραψαν τη Συμφωνία του Σένγκεν.

Ποια είναι η συμφωνία του Σένγκεν;

Τέσσερα νέα μέλη που θα ενταχθούν σύντομα. Πρόκειται για τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία μέχρι το τέλος του 2016 και η Κροατία και η Κύπρος μέχρι το τέλος του 2017. Ορισμένες χώρες όπως το Μαυροβούνιο, η Κροατία και η Κύπρος δέχεται επί του παρόντος ισχύει για πολλαπλές εισόδους θεωρήσεις Σένγκεν υπό την προϋπόθεση ότι μπαίνουμε σε μια κρατική Σένγκεν πρώτο.

load...

"

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε εδώ είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία δεν αποτελούν μέρος του χώρου Σένγκεν.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε εδώ είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία δεν αποτελούν μέρος του χώρου Σένγκεν. Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας είναι σήμερα χωρίς βίζα για τους Γάλλους, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο απαιτεί σήμερα μια ξεχωριστή θεώρηση με κόστος περίπου 94 ευρώ.

load...

Πού εφαρμόζεται;

Θα πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά για κάθε ταξίδι, ακόμη και αν είστε επισκέπτονται πολλές χώρες εντός του χώρου Σένγκεν. Μπορείτε να εφαρμόσετε στην πρεσβεία της χώρας που ξοδεύουν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή αν είναι ίσο χρονικό διάστημα στις 2 χώρες, που ισχύουν στην πρεσβεία της χώρας που επισκέπτεστε για πρώτη φορά.

Θα πρέπει να εμφανιστεί αυτοπροσώπως για να κάνει την αίτηση και διαφορετικές πρεσβείες έχουν διαφορετικούς παράγοντες χειρισμό τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν κατά καιρούς εξαιρέσεις που εμφανίζονται στο πρόσωπο, αν δεν έχουν εμφανιστεί αυτοπροσώπως για μια εφαρμογή μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια.

"

Θα πρέπει να εμφανιστεί αυτοπροσώπως για να κάνει την αίτηση και διαφορετικές πρεσβείες έχουν διαφορετικούς παράγοντες χειρισμό τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι κατά την κρίση του προξενείου στην ερώτηση. Διαρκεί συνήθως περίπου 1 έως 2 εβδομάδες για να επεξεργαστεί μια θεώρηση Σένγκεν και μπορείτε να εφαρμόσετε μέχρι 3 μήνες εκ των προτέρων για τη θεώρηση.

Πόσο κοστίζει?

Μια θεώρηση Σένγκεν κοστίζει 60 ευρώ που είναι σήμερα περίπου EUR 54 ανά αιτούντα. Οι παράγοντες που χειρίζονται χρεώνει τέλη σε περίπου 22 ευρώ και άνω, ανάλογα με το ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε.

Αν είστε παντρεμένος με πολίτη της ΕΕ, που συνήθως δεν έχουν να πληρώσουν το τέλος θεώρησης - το μόνο που χρειάζεται να καταβάλλει το τέλος επεξεργασίας. Τα παιδιά κάτω από την ηλικία των έξι ομοίως δεν έχουν να πληρώσουν το τέλος θεώρησης. Παιδιά ηλικίας 6 έως 12 πληρώσει 35 ευρώ για τη θεώρηση.

"

Οι παράγοντες που χειρίζονται χρεώνει τέλη σε περίπου 22 ευρώ και άνω, ανάλογα με το ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε.

Τι έγγραφα μπορεί κανείς να απαιτήσει;

Αυτές είναι οι γενικές απαιτήσεις και δεν είναι ένας εξαντλητικός κατάλογος με κάθε μέσο. Δεν λαμβάνει υπόψη κάθε κατάσταση και είμαστε πάντα προτείνουμε να ελέγξετε με τον επίσημο φορέα χειρισμό ή την πρεσβεία άμεσα όταν κάνετε την αίτησή σας. Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα για να υποβάλουν αίτηση για Visa σας Σένγκεν:

  • Έγκυρο διαβατήριο ισχύει για 6 μήνες μετά την ημερομηνία επιστροφής στη Γαλλία. Φωτοτυπίες των διαβατηρίων. 1 βιομετρικών φωτογραφία διαβατηρίου-μέγεθος. Επιστροφή αεροπορικό εισιτήριο. Απόδειξη καταβάλει τα έξοδα διαμονής. Απόδειξη που καταβάλλονται για τις τοπικές μεταφορές ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα, ένα ευρώ το σιδηροδρομικό κάρτας ή του εισιτηρίου. 1 συμπληρωμένο έντυπο αίτησης. Απόδειξη επαρκών πόρων για το ταξίδι σε ένα 3-μηνών δήλωση της τράπεζας. 50 ευρώ ανά ημέρα ανά άτομο είναι συνήθως επαρκής. Ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει τουλάχιστον 30.000 ευρώ στην ιατρική κάλυψη και επαναπατρισμό. Επιστολή της απασχόλησης ή μια επιστολή της εγγραφής σε πανεπιστήμιο ή την απόδειξη της κυριότητας της επιχείρησής σας ή την απόδειξη της συνταξιοδότησης. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών πρέπει επίσης ένα πλήρες χωρίς περικοπές πιστοποιητικό γέννησης.

***

Η θέση Βασικά Visa Schengen Επεξήγηση - Συχνές ερωτήσεις Παρασκευή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Travelstart του Travel Blog.